mid2
Eli Fara, “Ju rrëfej komentin që më bëri të qesh”
Sunday, 26 February 2017

Tags: Albania   General  

Ndoshta çdo person i famshëm, apo VIP, siç kemi filluar t’i mbiquajmë ata për te cilët lexojmë, dëgjojmë, apo i shikojmë shume, ka mes njerëzve nga ata qe i pëlqejnë dhe ndjekin, por thuajse asnjëherë nuk mungojnë edhe një pakice qe nuk i pëlqen dhe ndoshta i refuzon. Dhe kjo është normale pa dyshim ikub# 1702260019
More...

Era Istrefi tundon edhe ish-in e Paris Hilton
Sunday, 26 February 2017

Tags: Albania   General  

Kënga e fundit e këngëtares premtuese kosovare Era Istrefi është lançuar ne YouTube vetëm te premten e kaluar dhe tanimë numëron rreth 3 milion shikime. Por ajo qe duam te tregojmë këtu shkon edhe me tej. ikub# 1702260022
More...

Nicole Scherzinger mahnitëse në mbrëmjen e organizuara për Oscar
Sunday, 26 February 2017

Tags: Albania   General  

Nicol Scherzinger tërheq vëmendjen e të gjithëve. ikub# 1702260030
More...

Cyborgs Are the Future for Advisors
Sunday, 26 February 2017

Tags: Mutual Funds and ETFs  

By Kathleen McBride via Iris.xyz Becoming cyborgs is the way to go for financial advisers…blending robotics and humans into one organism. You see, I am convinced that robo-advice models will succeed and prosper. I am also convinced that human advisers will succeed and prosper. I am further...
More...

Private Equity Head Tapped to “Fix” US Intelligence Apparatus. Why?
Sunday, 26 February 2017

Tags: Mutual Funds and ETFs  

By Kathleen McBride via Iris.xyz Why should we think the head of a private equity company could effectively “fix” US Intelligence? It is not apparent that this individual is even remotely qualified to fix the US intelligence apparatus. And it’s debatable that it is even broken, except in the eye of...
More...

Latest News
Popular
Countries